Belföldi túrák

Vállaljuk kis létszámú csoportok szállítását Magyarországon és egész Európában, belföldi túrákra cégek és magánszemélyek számára. Fő tevékenységünk a kisbuszos személyszállítás Mercedes típusú luxus kisbuszokkal és minibuszokkal. Minden kisbusz, minibusz és busz maximálisan esztétikus, minden igényt kielégítő. Akár rövid, akár hosszútávú utazásra bérli ki a kisbuszokat, minibuszokat és a buszokat mindig nyugodt, kényelmes utazásra számíthat.

Célunk, hogy megrendelőink igényeit maximálisan kiszolgáljuk, a buszrendeléseket pontosan, a legjobb tudásunk szerint elvégezzük a lehető legjobb minőségben. Megrendeléseknél segítünk megtervezni az utat az Önök igényei szerint. Minibuszaink, kisbuszaink rendelkeznek minden előírás szerinti biztonsági berendezéssel, így a személyszállítás abszolút biztonságos a vendégeink részére. Luxus kisbuszaink és minibuszaink legnagyobb része rendelkezik a kényelmes utazáshoz szükséges felszereléssel légkondicionálóval, komfortüléssel, DVD-vel, bőrülésekkel. Sofőrjeink udvariasak, pontosak, nagy helyismerettel és nemzetközi gyakorlattal rendelkeznek.

BELFÖLDI TÚRÁK. BUSZBÉRLÉS, MINIBUSZ BÉRLÉS, , SZEMÉLYSZÁLLÍTÁS, KISBUSZ BÉRLÉS, MERCEDES SPRINTER, MERCEDES BÉRLÉS, AUTÓBUSZ BÉRLÉS, BUSZ RENDELÉS